Uw doelgroep binnen handbereik

19-10-2017

Als asperge centrum is Aceera bv al jaren een begrip in de markt. Het bureau adviseert de telers en de sector, profileert zich met teelt- en markt gerelateerde projecten en promoot de Nederlandse asperge.

In Nederland hebben aspergetelers met in het totaal 70% van Nederlandse asperge areaal een abonnement bij Aceera. Daarnaast zijn ook Duitse en Belgische telers bij ons aangesloten. Met een advertentie bij Aceera bent u direct zichtbaar bij een groot deel van uw doelgroep.

We leggen de focus direct bij de teler en de teelt. Vakinhoudelijk sterk en met een grote mate van diepgang wordt de sector voorzien van de juiste kennis en kunde.  Actief houden we telers en andere bedrijven in de sector op de hoogte van al het relevante nieuws. Dit doen we via bijeenkomsten, ons digitale magazine, een digitale nieuwsbrief en social media. Van deze kanalen kunt ook u gebruik maken om in beeld te komen bij de Nederlandse aspergesector. Wij bieden daarvoor verschillende advertentiemogelijkheden, variërend van een advertentie in de Aceera asperge nieuwsbrief tot een banner in onze webshop.

Wilt u profiteren van ons grote bereik naar bedrijven in de sector? Maak dan gebruik van onze advertentiemogelijkheden, klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. Aanmelden kan tot en met 15 december 2017, klik hier.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chantal Haenen chaenen@aceera.nl of 077 - 397 40 60.

Consumentgericht
Sinds enkele jaren is de landelijke campagne "Proef de Lente!" een groot succes. Deze generieke consument gerichte campagne is opgezet met het doel om Nederlandse asperge te promoten. Hiervoor wordt ieder jaar opnieuw de samenwerking gezocht met verschillende partijen in de sector. En iedereen kan meewerken. Benieuwd hoe u deel uit kunt maken van een grote landelijke campagne, klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij het Nederlands asperge centrum? Neem dan contact op met Anneloes van Rensen avanrensen@aceera.nl of 06 - 526 40 528.

 

 Bron: Aceera
Ik ga vaak naar de bijeenkomsten die Aceera organiseert: je steekt er altijd wat van op en het is gezellig om met collega's bij te praten."
Jos Huijbers, aspergeteler