Persoonlijk maatwerk advies in de asperge sector

Met de teelt voorop wordt het gehele bedrijfspakket bekeken en beoordeeld. Aceera kan u begeleiden in het gehele bedrijfsproces en bepaalt samen met u de juiste koers. Advies in teelt, ondernemerschap en huisverkoop zijn onder andere diensten die wij aanbieden. Dit doen wij onafhankelijk en praktijkgericht. 

Om direct lid te worden of voor meer informatie zie onze bedrijfsadviespakketten.

stel uw vraag

Neem contact op met een van onze adviseurs

Adriën van Haperen

Adriën van Haperen | Bedrijfsadviseur

“Ervaring als bedrijfsadviseur, relatiebeheerder, beleidsmedewerker en instructeur heeft mij gevormd tot een veelzijdige sparringpartner voor ondernemers in de agrarische sector. Graag sta ik aspergetelers met raad en daad terzijde. Mijn motto: alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Roy Schoenmakers

Roy Schoenmakers | Bedrijfsadviseur

Graag help ik telers met advies om zo hun teelt te begeleiden en te optimaliseren. Met mijn jarenlange ervaring ben ik de juiste sparringpartner en ondersteun de telers waar nodig. Door goed te luisteren en in te springen op veranderingen in de teelt komen we samen verder.

Met een ervaren adviseur, die de aspergewereld kent, kan kennisuitwisseling met Aceera een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering."
Jaap Dings, aspergeteler